• Hapen pishinat nën masat anti-Covid19

    Pas izolimit nga pandemia, për shumë kohë ka shënuar edhe hapja e sezonit turistik. Ndër ambientet më të frekuentuara mbeten pishinat. Izolimi i shkaktuar nga pandemia, s’i la të hapen. Por, me vaksinimin masiv dhe masat e tjera shtesë, pishinat u hapën. Meqë vitin e shkuar problemet me virusin ishin të mëdha, sivjet qysh herët […]

Të fundit nga Politikë