• “Handikos” në Kosovë në prag të mbylljes, shteti s’po e ndihmon për të mbijetuar

    Qendra e Resurseve “Handikos” në Prishtinë është në rrezik të mbyllet shkaku krizës financiare nëpër të cilën po kalon. Qendra ofron shërbime të ndryshme për fëmijë dhe të rritur me aftësi të kufizuara. Dikur ishin 333 fëmijë të cilët merrnin shërbime e tash numri është reduktuar në dhjetë. Ndërkaq, 20 të rriturit që merrnin shërbime […]...

Të fundit nga Politikë