• Halit Sahitaj flet për një takim të tij dhe Faik Imerit në Beograd me krerët e BIA-s

    Zbulimi shokues për dëshmitë e rreme të Halit Sahitajt në Hagë kundër krerëve të UÇK-së, kishte treguar se në një moment të intervistës së tij me prokurorët – ai kishte folur rreth planeve të tij për të udhëtuar në Beograd. “Transkripti e bën të qartë se (REDAKTUAR) ka një marrëdhënie me Shërbimin Sekret Serb. Në […]

Të fundit nga Politikë