• Hajdari: Vlera e rezervës shtetërore për vitin 2023 është 15 milionë euro

    Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, gjatë raportimit në Komisionin parlamentar për Ekonomi ka deklaruar se “rezerva shtetërore është rritur shumëfish më shumë, për vitin 2023 krahasuar me vitet paraprake”. Hajdari bëri të ditur se kjo rezervë do të jetë në vlerë 15 milionë euro. Kjo ministri ka planifikuar që në vitin 2023 [&h...

Të fundit nga Politikë

Më të shikuarat