Futboll

Greva në Rinas bllokon Kombëtaren e Futsallit


Kombëtarja shqiptare e Futsallit kishte programuar ndeshjen eleminatore të Europianit 2022 me Ukrainën, më 11 prill në Zaporizhia.

Federata Shqiptare e Futbollit (FSHF) bën me dije se për shkak të bllokimit të fluturimeve në Aeroportin Ndërkombëtar “Nënë Tereza”, Kombëtarja nuk ka udhëtuar drejt Ukrainës.

FSHF ka njoftuar UEFA mbi ngjarjen dhe për pamundësinë e udhëtimit. Ndërkohë që pritet edhe një përgjigjë nga UEFA në vazhdim.

Albanianpost.com


Lajmet kryesore