• Gratë shahiste të Kosovës në kërkim të barazisë

    Në lojën e shahut, po e humbe mbretëreshën, e humbe lojën. Megjithatë, vetë gratë pak e kanë luajtur këtë lojë ku gjithçka sillet rreth hartimit të strategjive për ta mbrojtur mbretëreshën. Por, Shehrije Mujaj Gërbeshi i theu paragjykimet. Jo veç që luajti vetë, por pesë vjet më parë u bë edhe mësuese e shahut dhe […]

Të fundit nga Politikë