• Gjyla dhe Sheqa, ribashkohet çifti që kaq shumë u mungoi shqiptarëve

    Pas ndarjes së vështirë, me të cilën s’u mësuam asnjëherë, Gjyla dhe Sheqa na vijnë sërish bashkë, sepse nuk bënin pa njëri-tjetrin. Ndarjet kanë arsyet e veta. Por, për Sheqën dhe Gjylën ato nuk mund të ishin më të mëdha se arsyet për të qenë bashkë.

Të fundit nga Kulturë