• Gjykata Supreme: “Hani i Elezit nuk shkon në rivotim”

    Gjykata Supreme e Kosovës ka vendosur që të anulojë vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, për “rivotim ne Han të Elezit”, duke e kthyer në fuqi rezultatin e zgjedhjeve të 17 tetorit. Kolegji i gjyqtarëve të Gjykatës Supreme e ka aprovuar si të bazuar ankesën e kandidatit për kryetar të komunës së Hanit […]

Të fundit nga Politikë