• Fotografitë që enden në emocionet e studentëve

    Në çdo faqe muri të prezantohet një realitet. Trashëgimia, natyra, brishtësia… Të gjitha e kanë nga një vend te ekspozita e studentëve të dizajnit. Të lidhur ngushtë me fotografinë, ata kanë mundur të sjellin copëza nga vetja. U kanë dhënë ngjyra dhe i kanë mbushur me kuptim. Dikush ka zgjedhur të japë nuanca filozofike. Dikush […]...

Të fundit nga Politikë