Foto lajm

Sot në histori


Protesta jashtë një dyqani italian në lagjen italiane Soho, Londër, pas shpalljes së luftës së Mussolinit ndaj Aleatëve, 10 qershor 1940
Gra të burgosura që u dëbuan nga kompleksi më 10 qershor 1952. Ato ishin të vetmet gra në kompleks dhe nuk duhej të ishin atje, lufta Koreane.
Jahti Astra gjatë një gare në Cowes Regatta, pranë brigjeve të Ishullit të Wight, 10 qershor 1931.
Një grup rebelësh të armatosur që morën pjesë në revoltën e udhëhequr nga Fan. S. Noli, në Shqipëri, 10 qershor 1924.
Një pamje ajrore e Niagara Falls e marrë më 10 qershor 1983
Aktorja Elizabeth Taylor shfaqet në mbërritjen e saj nga Parisi në Londër, 10 qershor 1950, në dhomën e saj në Hotel Savoy.

 

Ish-sekretari i Nënkolonelit Oliver North, Fawn Hall, merr disa këshilla nga avokati i saj Plato Cacheris, ndërsa dëshmonte në Capitol Hill përpara një komiteti kongresist që zhvillonte dëgjime mbi çështjen Iran-Contra, 10 qershor 1987.
Në Rezervën Kombëtare të Mwea të Kenisë, një elefant 4-tonësh është mbështjellë mbi një pllakë metalike për t’u zhvendosur në një kafaz, 10 qershor 1996.
David Silver, një mësues në Shkollën Fillore Bunche, vallëzon me këngën e grevës, “Respekt” nga Aretha Franklin, 10 qershor 1996
Presidenti rus, Boris Yeltsin vallëzon në një koncert rock pasi mbërriti në Rostov, 10 qershor 1996.
Dy burra, të siluetuar përpara një dere në këtë fotografi me kontrast të lartë, kërcejnë së bashku gjatë një eventi për homoseksualët e sponsorizuar nga Aleanca e Aktivistëve Gay në New Jork, 10 qershor 1970