Foto lajm

Festivali i Filmit në Venecia


Peter Sarsgaard, majtas, dhe Maggie Gyllenhaal pozojnë për fotografët pas mbërritjes në premierën e filmit “The Lost Daughter” gjatë edicionit të 78 -të të Festivalit të Filmit të Venecias, Ital

Timothee Chalamet takon fansat pas mbërritjes për thirrjen fotografike të filmit “Dune” në edicionin e 78 -të të Festivalit të Filmit në Venecia, Itali

Anamaria Vartolomei uron regjisoren Audrey Diwan ndërsa mban çmimin Luani i Artë për “Happening” në skenë në ceremoninë e mbylljes gjatë edicionit të 78 -të të Festivalit të Filmit të Venecias, Itali

Anëtarët e publikut presin që Timothee Chalamet të mbërrijë në edicionin e 78 -të të Festivalit të Filmit të Venecias në Venecia, Itali

Penelope Cruz puth çmimin e aktores më të mirë Coppa Volpi për ” Parallel Mothers” në ceremoninë e mbylljes gjatë edicionit të 78 -të të Festivalit të Filmit në Venecia, Itali

Kate Hudson pozon për fotografët pas mbërritjes në premierën e filmit “Mona Lisa And The Blood Moon” gjatë edicionit të 78 -të të Festivalit të Filmit të Venecias, Itali

Anëtarët e auditorit shikojnë ceremoninë e hapjes së edicionit të 78 -të të Festivalit të Filmit të Venecias, Itali

Zendaya arrin për thirrjen fotografike të filmit “Dune” në edicionin e 78 -të të Festivalit të Filmit të Venecias, Itali