• Fermerët e zhgënjyer nga qeveria – bllokojnë rrugën me traktorë

    Jo në pika kufitare dhe për krejtësisht arsye të tjera, qeverisë së Kosovës i është bllokuar rruga edhe në Prishtinë. Fermerët nga qytetet të ndryshme të Kosovës, janë grumbulluar para ministrisë së bujqësisë për të shprehur revoltën e tyre. Nëse jo me kërkesa, atëherë do ta bëjnë ekzekutivin t’i dëgjojë përmes burive. Të pakënaqurit thonë […]...

Të fundit nga Politikë