• Ferizaj, qyteti i muraleve

    Në shumë qytete nëpër botë nuk është e nevojshme për të hyrë në muze për të admiruar piktura dhe vepra arti. Muralet, të cilat lindën për t’i bërë më pak gri muret e ndërtesave, fabrikave e tuneleve rrugore, sot janë shndërruar në një formë të vërtetë arti. Kjo formë arti është integruar edhe në rrugët […]

Të fundit nga Kulturë

  • “The Batman” errëson globin më 4 mars

  • Kosovë: Identifikohet shtegu antik “Rruga e Rimit”

  • Alfabeti i ri me shkronjat e vjetra

  • Tetori i librit mbledh tryezën “Politikat e Librit në Shqipëri”

  • Më shumë