• Falja e Kurban Bajramit në Prishtinë

    Pak pas orës pesë të mëngjesit, në oborrin e Xhamisë së Madhe në kryeqytet, filluan të vinin besimtarë të fesë islame për të filluar faljen e namazit, i cili bëhet në mënyrën më solemne dhe shumë më i veçantë, veçanërisht në festë të Bajramit. Xhamia e Madhe, e cila njihet edhe si Xhamia e Sulltan […]

Të fundit nga Politikë