• Evropiani i pashoq dhe italiani krenar

    Evropa humbi një politikan të madh. Shqipëria, një mik të vendit dhe mbështetës të paepur të zgjerimit të Bashkimit Evropian me futjen e Ballkanit Perëndimor në bashkësi. David Sassoli, në moshën 65 vjeçare, mbylli sytë përgjithnjë, pas një përkeqësimi shëndetësor, i cili nuk e lejoi të vijonte punën si një ndër zyrtarët më të lartë […]...

Të fundit nga Politikë