Ekskluzive: Donika Gërvalla i ka kërkuar Gjermanisë ta largojë ambasadorin Jorn Rohde nga Kosova, “po përzihet shumë”

Zëvendës-kryeministrja e Kosovës dhe Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, ka kërkuar nga Gjermania që ta largojë nga Kosova ambasadorin aktual të Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka kuptuar Albanian Post nga burimet. Një burim brenda MPJ-së së Kosovës dhe një tjetër brenda Ambasadës së Gjermanisë në Kosovë, kanë bërë të ditur për Albanian … Vazhdoni me leximin e Ekskluzive: Donika Gërvalla i ka kërkuar Gjermanisë ta largojë ambasadorin Jorn Rohde nga Kosova, “po përzihet shumë”