• Ed Sheeran fiton gjyqin – vendoset se artisti nuk ka bërë plagjiaturë në këngën “Shape of You”

    Ed Sheeran ka fituar në Gjykatë në rastin për të drejta të autorit kundër dy tekst-shkruesve të cilët pretendonin se Sheeran u ka vjedhur disa pjesë të një këngë të tyre në tekstin e këngës hit “Shape of You”. Sheeran dhe dy bashkëpunëtorët e tij – Johnny McDaid dhe producenti Steve McCutcheon – ishin akuzuar […]

Të fundit nga Kulturë