• “Dy Luanë drejt Venecias”, kandidatura e Shqipërisë për “Oscar”

    Filmi “Dy Luanë drejt Venecias”, me skenar dhe regji nga Jonid Jorgji, prodhuar nga shtëpia kinematografike “EJF FILM” do të konkurrojë në “International Feature Film Award”, edicioni i 94-t. Mbrëmjen e 7 qershorit 2021, personazhe të botës së artit, medias, jo vetëm, ishin të pranishëm në promovimin e filmit më të ri shqiptar, i cili...

Të fundit nga Kulturë

  • “The Batman” errëson globin më 4 mars

  • Kosovë: Identifikohet shtegu antik “Rruga e Rimit”

  • Alfabeti i ri me shkronjat e vjetra

  • Tetori i librit mbledh tryezën “Politikat e Librit në Shqipëri”

  • Më shumë