Foto lajm

“DuaTour” ndalet në Krujë


Dua Lipa dhe i dashuri i saj, Anwar Hadid, gjatë vizitës në Krujë
Dua Lipa gjatë ndalesës së saj në Krujë
Dua Lipa përpara vizitës në qytetin e Krujës
Dua Lipës i dhurohet një kopje e librit të Muzeut të Krujës
Dua Lipa dhe familja e saj në vizitën pranë Muzeut të Krujës
Qeleshja e punuar enkas për Dua Lipën, nga një artizan krutan
Dua Lipa viziton dyqanet e artizanëve krutanë
Dua Lipës i dhurohet një qeleshe karakteristike e zonës së Krujës, e punuar enkas për të
Dua Lipa pozon me qeleshen e punuar enkas për të nga një artizan krutan
Dua Lipa sodit qeleshen e personalizuar në nder të saj nga një artizan krutan
Dua Lipa sodit qeleshen e personalizuar në nder të saj nga një artizan krutan
Dua Lipa dhe familja e saj vizitojnë dyqanet e artizanëve në pazarin e vjetër të Krujës