• Deputetja shqiptare në parlamentin kroat: Kroacia do lobojë që Kosova të anëtarësohet në KiE

    Deputetja shqiptare në Kuvendin e Kroacisë, Ermina Lekaj, ka thënë se Kroacia do të lobjë që Kosova të anëtarësohet në Këshillin e Evropës. Gjithashtu, në këtë intervistë për Albanian Post, ajo pohon se shteti kroat do ta përkrahë Kosovën edhe për anëtarësim në NATO dhe organizata të tjera ndërkombëtare. Sa për ambasadorin Martin Berishaj dhe […]...

Të fundit nga Politikë