Lajme

Deputetja shqiptare në parlamentin kroat: Kroacia do lobojë që Kosova të anëtarësohet në KiE


Deputetja shqiptare në Kuvendin e Kroacisë, Ermina Lekaj,

Deputetja shqiptare në Kuvendin e Kroacisë, Ermina Lekaj, ka thënë se Kroacia do të lobjë që Kosova të anëtarësohet në Këshillin e Evropës.

Gjithashtu, në këtë intervistë për Albanian Post, ajo pohon se shteti kroat do ta përkrahë Kosovën edhe për anëtarësim në NATO dhe organizata të tjera ndërkombëtare.

Sa për ambasadorin Martin Berishaj dhe skandalin që plasi në Slloveni, ajo refuzon të flas shumë.

Thotë se me Berishajn ka raport të mirë dhe bashkëpunim të shkëlqyeshëm. Është e bindur se ai nuk ka bërë gjë të paligjshme.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore