• Çfarë biseduan Borell e Kurti para takimit? Zbardhet biseda

    I nervozuar dhe fizikisht në distancë, Josep Borell akoma pa u afruar mirë të Kurti, për të pozuar para mediave, filloi ti fliste. Pyetja e parë e Borell, përfaqësuesit të lartë të Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme, ishte për takimin e kryeministrit kosovar, me sektarin gjeneral të NATO-s, Jens Stoltenberg. Takim ky i zhvilluar […]...

Të fundit nga Politikë