• Zgjedhjet në Serbi, Kamberi: Të luftojmë në çdo formë demokratike në shtetin që s’na njeh flamurin e pasivizon adresat...

    Deputeti i Kuvendit të Serbisë, Shaip Kamberi, ka njoftuar se do synojë të zgjidhet prapë deputet në zgjedhjet parlamentare të 17 dhjetorit si bartësi i ”Koalicionit të shqiptarëve të Luginës” e cila është certifikuar nga Komisioni Qendror i Serbisë dhe do ketë numrin 13. “Të nderuar shqiptarë të Luginës së Preshevës, e di zgjedhjet e […]...

Të fundit nga Politikë