Lajme

BRISK KUSHTETUTËS – Presidentja ka mundësi që ka bërë shkelje, duhej ta linte një zëvendësues


Ballina e gazetes turke per Vjosa Osmanin

Presidentja e Kosovë udhëtoi për në Turqi që t’i nënshtrohet një ndërhyrje kirurgjike.

Mediat turke raportuan se Vjosa Osmani ka bërë ndërhyrje në lukth.

Po të mos ishim mediat atje dhe ndryshimi drastik në peshë i Osmanit, në Kosovë nuk do të kuptohej fare.

Mos lajmërimi i opinionit dhe mos lënia e një zëvendësuesi ka mundësi që përbën shkelje kushtetuese.

Të paktën ky është interpretimi i juristëve dhe njohësve të Kushtetutës.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore