• Bislimi: Kosova po përpiqet të zbardhë fatin e të zhdukurve, por ka mosgatishmëri nga Serbia

    Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi gjatë një takimi me Këshillin Koordinues të Asociacioneve Familjare të të Zhdukurve, ku pjesëmarrës kanë qenë edhe drejtuesi i Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur, Andin Hoti si dhe Kushtrim Gara, është theksuar se janë duke vazhduar përpjekjet në këtë drejtim, por që vazhdimisht ka mosgatishmëri nga Ser...

Të fundit nga Politikë