Shqipëria

Betimi i qeverisë “Rama 3”, në lupën e aparatit


Edi Rama, Kryeministër i Republikës së Shqipërisë dhe Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Tiranë, 18 shtator 2021
Milva Ekonomi, Ministre për Standardet dhe Shërbimet dhe Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Tiranë, 18 shtator 2021
Bora Muzhaqi, Ministre për Rininë dhe Fëmijët dhe Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Tiranë, 18 shtator 2021
Edona Bilali, Ministre për Mbrojtjen e Sipërmarrjes dhe Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Tiranë, 18 shtator 2021 
Elisa Spiropali, Ministre për Marrëdhëniet me Parlamentin dhe Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Tiranë, 18 shtator 2021

 

Ogerta Manastirliu, Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Tiranë, 18 shtator 2021
Mirela Kumbaro, Ministre e Turizmit dhe Mjedisit dhe Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Tiranë, 18 shtator 2021
Frida Krifca, Ministre e Bujqësisë dhe Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Tiranë, 18 shtator 2021
Belinda Balluku, Ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë dhe Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Tiranë, 18 shtator 2021
Delina Ibrahimaj, Ministre e Ekonomisë dhe Financave dhe Ilir Meta, President i Republikës së Shqipërisë, Tiranë, 18 shtator 2021
Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Edi Rama, gjatë betimit në Institucionin e Presidencës, Tiranë, 18 shtator 2021
Kabineti “Rama 3” gjatë ceremonisë së betimit në Institucionin e Presidencës, Tiranë, 18 shtator 2021
Kabineti “Rama 3” gjatë ceremonisë së betimit në Institucionin e Presidencës, Tiranë, 18 shtator 2021

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore