• Basha për largimin e Merkel: Lidershipi i saj në kohë trazirash, shembull frymëzues

    “Angazhimi juaj e bëri Evropën më solidare, të bashkuar dhe të aftë të kalojë kriza jo të lehta”. Me këto fjalë, kreu i Partisë Demokratike (PD), Lulzim Basha, ka uruar pensionin politik të kancelares gjermane, Angela Merkel, të premten e 3 dhjetorit. Falemnderit Angela Merkel! 🇩🇪🇦🇱Lidershipi juaj, në kohëra shumë të trazuara që kaloi bota, […]...

Të fundit nga Politikë