• Avokati i Shalës pas largimit të tij nga salla: Ai po dridhej dhe është në ankth

    Pjetër Shala është larguar nga salla ku ishte duke u zhvilluar procesi gjyqësor ndaj tij, avokati i tij Jean-Louis Gilissen ka deklaruar se “i akuzuari po ndjehet në ankth dhe ka nevojë të qetësohet”. Për të dytën ditë me radhë dëshmitari i emëruar TW4-08 po e vazhdon dëshminë e tij në në Dhomat e Specializuara […]

Të fundit nga Politikë