• “Autizmi virtual” – varshmëria nga teknologjia

    Varësia në teknologji është beteja me të cilën po përballen shumë njerëz. Ekspozimi i fëmijëve ndaj pajisjeve teknologjike, ndikon në zhvillimin e tyre, në shëndetin mendor dhe aftësinë për të komunikuar me të tjerët. Psikologja Naile Rrustolli këshillon që të mos krijohen rutina të përdorimit të teknologjisë në moshë të hershme tek fëmijët, pasi që [&hellip...

Të fundit nga Teknologji

  • Influencer: Imponim i kohës apo profesion i ri?

  • Si po e ndryshon inteligjenca artificiale biznesin dhe çfarë po bëjnë kompanitë kosovare?

  • Inteligjenca artificiale në rrugëtimin e transformimit të njerëzimit

  • E vërteta e lajmeve të rreme

  • Më shumë