Vende

Arkitektura që kalon kufijtë


Bota ku jetojmë na ofron çdo ditë e më shumë larmishmëri dhe gjëra të reja.

Me avancimin e teknologjisë, sipas studiuesve, gjithçka duket se ka ndryshuar, përfshirë këtu edhe arkitekturën.

Një prej zhvillimeve më të mëdha të kohës janë edhe ndërtesat. Sot mund të flasim për mrekulli të arkitekturës moderne, njëjtë si me ato të kohëve të lashta.

Ndërtesat e lakuara janë ato që tashmë po testojnë kufijtë e dizajnit.

Mbi 60 ndërtesa mahnitëse shfaqen në libër, duke përfshirë peizazhe të mahnitëshme. Zbuloni se cilat janë disa nga strukturat e jashtëzakonshme që po sfidojnë rregullat e arkitekturës.

Francë
Mbretëri e Bashkuar
Afrikë e Jugut
Kili
Singapor
Kinë
Australi
Portugali
Kinë

/Albanianpost.com

Lajmet kryesore