• Aplikimi i Kosovës në KE, DASH: Kosova dhe Serbia janë vende sovrane, i përcaktojnë vetë prioritetet e tyre të politikës...

    Kosova dhe Serbia, sipas Departamentit të Shtetit Amerikan, janë vende sovrane që kanë të drejtë të vendosin prioritete e tyre të politikës së jashtme. Reagimi i DASH-it është si rrjedhojë e deklaratës së fundit të presidentit serb, Aleksandër Vuçiç, i cili ka pretenduar se Kosova ka shkelur Marrëveshjen e Washingtonit, pasi ky i fundit të […]...

Të fundit nga Politikë