• Alfabeti i ri me shkronjat e vjetra

    Dizajneri grafik i cili po e sheh kulturën shqiptare si thesar me shume potencial mban emrin Visar Dema. Visari qe nga fillimi u deshifrua nga artistet e tjerë për kreativitetin e tij dhe dëshirën për të qenë sa më origjinal. Për deri sa artistët e tjerë po integrojnë kulturat e vendeve tjera ne artin e […]

Të fundit nga Kulturë