• Abazoviç në telash, marrëveshja me Kishën Ortodokse Serbe mund t’ia shkundë qeverinë

    Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç, e ka futur në rend të ditës për seancën e të premtes edhe diskutimin për Marrëveshjen Themeltare me Kishën Ortodokse Serbe. Një gjë e tillë ka shpalosur çarje të mëdha brenda kabinitetit qeveritar, dhe ka potencial për t’u bërë mospajtimi final. Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviç, […]...

Të fundit nga Politikë