• A ju kujtohet Suat Shahini që e voziste makinën me vaj kuzhine? Tash ia ka kthyer prapë me naftë, s’po ia qet’ më me vaj...

    Ishte viti 2018 kur çmimi i naftës ishte ngritur, dhe Suat Shahini kishte vendosur që naftën ta zëvendësonte me vaj gatimi. Ai këtë metodë e praktikoj për katër vite me radhë. Por meqenëse tani çmimi i vajit është ngritur, Shahini është detyruar që t’i kthehet përsëri naftës. Zëvendësimi i naftës me vaj nuk kërkon ndonjë […]...

Të fundit nga Politikë