A është kontrata e detyrueshme zgjidhje për mos emigrimin e bluzave të bardha?

Largimi i mjekëve të sapokualifikuar nga Shqipëria është një çështje që e ka përndjekur vendin gjatë një dekade të tërë. Ajo madje u kthye në një temë diskutimi mes kancelarit gjerman (vend i cili ka parë rritjen më të madhe të të larguarve), Olaf Scholz, dhe kryeministrit Edi Rama. Ky i fundit u shpreh se … Vazhdoni me leximin e A është kontrata e detyrueshme zgjidhje për mos emigrimin e bluzave të bardha?