• 999 portretet që nuk të linin vetëm

    Të radhitura me bujarinë e harmonisë, portretet ta rrëmbenin çastin. Atë çast që do të duhej t’i vështroje ngultas se dikush aty të ngjasonte. Jo nga tiparet, por nga ajo çka fshihnin sytë herë të përkëdhelur nga shndritja e të qeshurës e herë të tjera të rrëzuar nga rrudhat e lodhjes. Se ato nuk ishin […]

Të fundit nga Kulturë

  • “Dy Luanë drejt Venecias”, kandidatura e Shqipërisë për “Oscar”

  • Ikonat e Zografit-Copëza historie që përtërihen

  • Robert Bisha dhe detajet e vogla për ndryshimin e madh

  • Ferizaj, qyteti i muraleve

  • Më shumë