• 10 të vdekur dhe 4 të zhdukur nga përmbytjet në Marche

    Dhjetë persona kanë humbur jetën dhe katër të tjerë janë zhdukur mes tyre dy fëmijë, si pasojë e përmbytjeve nga shirat e rrëmbyeshëm në Marche, Itali. Riccardo Pasqualini, kryetari i bashkisë Barbara, një komunë në provincën e Ankonës bëri me dije se janë 180 zjarrfikës në punë. Gjithashtu janë kryer mbi 150 ndërhyrje. Katër nga […]...

Të fundit nga Politikë