• Robert Bisha dhe detajet e vogla për ndryshimin e madh

    Notat muzikore janë fryma me të cilën ai depërton në çdo qelizë të njerëzve që e dëgjojnë. Prej 20 vjetësh larg Shqipërisë, instrumentisti Robert Bisha, publikun shqiptar e takon përmes notave muzikore në komunitetet e vogla. Një zgjedhje jo e zakontë për shumicën e mjeshtërve të muzikës.

Të fundit nga Kulturë

  • “The Batman” errëson globin më 4 mars

  • Kosovë: Identifikohet shtegu antik “Rruga e Rimit”

  • Alfabeti i ri me shkronjat e vjetra

  • Tetori i librit mbledh tryezën “Politikat e Librit në Shqipëri”

  • Më shumë