• 20 vjet Dokufest

    Filloi nga një grup shokësh, adhurues të filmit dhe dashamires te artit në vitin 2002. Tani në vitin 2021 arriti ta kremtoj vitin jubilar. Dokufesti tani është shenderruar ne një event kulturore dhe kombëtar internacional, i cili po tërheq shumë emra të njohur të kinematografisë botërore: si në botën e regjisë, filmit, aktrimit, skenarëve etj. […]...

Të fundit nga Udhëtime

  • Brenda Arkivit Komunal të Prishtinës

  • Si u rigjet – pas 70 vjetësh – libri i parë shqip që u ex-komunikua nga regjimi jugosllav?

  • Thethi me rrugë të re

  • Bletaria, “mbretëresha e profesioneve”

  • Më shumë