• 2 orë e bllokuar rruga Korçë-Pogradec – S’ka borëpastruese

    Moti i rënduar ka sjellë bllokime dhe mbyllje të disa prej segmenteve rrugore në vend, ku i fundit është edhe aksi Korçë-Pogradec, i cili prej më shumë se dy orësh, është bllokuar thuajse tërësisht dhe nuk gjendet ende një borëpastruese për të zhbllokuar segmentin. Në raportimet e para që Albanian Post ka marrë nga persona […]

Të fundit nga Politikë