Mbi 83 mijë punëtorë nuk e dinë sa do e kanë pagën, Qeveria ka vendosur ta mbajë sekret vlerën e koeficientit

Asnjëri prej punëtorëve në sektorin publik nuk e di akoma se sa do ta ketë pagën. Vlera e koeficientit të ligjit të pagave nuk është bërë publike nga Qeveria e Kosovës. Punonjësit e Administratës Publike, ata të shërbimeve shëndetësore si dhe të arsimit, vazhdojnë të jenë në pritje të informimit nga ekzekutivi. Nga secila kategori … Vazhdoni me leximin e Mbi 83 mijë punëtorë nuk e dinë sa do e kanë pagën, Qeveria ka vendosur ta mbajë sekret vlerën e koeficientit