Zhduket Marrëveshja për të Pagjeturit e luftës – komisionet s’u takuan asnjëherë

Deklarata për Personat e Pagjetur, e cila ishte miratuar më 2 maj nga Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, si pjesë e një dialogu të nivelit të lartë politik, kishte sjell shpresë të re për zbatimin e marrëveshjes, pasi që palëve iu është lejuar qasje në të gjitha dokumentet në … Vazhdoni me leximin e Zhduket Marrëveshja për të Pagjeturit e luftës – komisionet s’u takuan asnjëherë