Ushtroi dhunë ndaj ish të dashurës, pas shokëve të ekpit Greenwood-in e braktis edhe FIFA 22

Mason Greenwood, sulmuesi anglez i Manchester United u akuzua të dielën nga ish e dashura e tij 18-vjeçare, Harriet Robson për ushtrim dhune. Gjithashtu, Robson-i pretendonte dhe se ylli i United e kishte detyruar të kryente marrëdhënie seksuale pa dëshirën e saj, duke e kërcënuar. Pasi Robson-i publikoi në mediat sociale pamje të vetes së … Vazhdoni me leximin e Ushtroi dhunë ndaj ish të dashurës, pas shokëve të ekpit Greenwood-in e braktis edhe FIFA 22