UBS pret të nënshkruajë marrjen e Credit Suisse më 12 qershor

UBS-ja tha të hënën se priste të përfundonte marrjen e Credit Suisse “që më 12 qershor”, duke krijuar një bankë gjigante zvicerane me një bilanc prej 1.6 trilion dollarësh pas një shpëtimi të mbështetur nga qeveria në fillim të këtij viti. Lajmi u bë i ditur nga agjencia britanike “Reuters” dhe kompania amerikane “Bloomberg”. “UBS … Vazhdoni me leximin e UBS pret të nënshkruajë marrjen e Credit Suisse më 12 qershor