Twitter-i ‘kërcënon’ Threads me veprime ligjore

Twitter-i po shqyrton një veprim ligjor kundër Meta-s për aplikacionin e tij rival Threads me rritje të shpejtë. Aplikacioni i ri është i ngjashëm me Twitter-in dhe është paraqitur nga shefat e Meta-s si një alternativë “miqësore”. Elon Musk i Twitter-it ka thënë se “konkurrenca është e mirë, mashtrimi jo”. Por Meta i ka mohuar … Vazhdoni me leximin e Twitter-i ‘kërcënon’ Threads me veprime ligjore