Studentët e mjekësisë sërish në protestë – të dorëhiqet zv.ministrja – Manastirliu të na presë në takim

Studentët e mjekësisë kanë vijuar protestën e tyre para Ministrisë së Arsimit. Kjo, pasi kundërshtojnë ligjin që i detyron që pas studimeve të punojnë për 5 vite në Shqipëri. Fillimisht, ata bllokuan hyrjen e godinës ku zhvillohet mësimi. Ata u ulur këmbëkryq në tokë dhe bllokuan kryqëzimin në zonën e njohur edhe si 9-katëshet në … Vazhdoni me leximin e Studentët e mjekësisë sërish në protestë – të dorëhiqet zv.ministrja – Manastirliu të na presë në takim