Stoltenberg: Tensionet po ngriten në Ballkanin Perëndimor, ne duhet të qëndrojmë të fokusuar

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka konfirmuar se në takimin e Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve anëtare të NATO-s që pritet të fillojë këtë të martë dhe do të vazhdojë edhe të mërkurën (28 dhe 29 nëntor) në Bruksel të Belgjikës, një vëmendje e veçantë pritet t’i kushtohet edhe ngjarjeve të … Vazhdoni me leximin e Stoltenberg: Tensionet po ngriten në Ballkanin Perëndimor, ne duhet të qëndrojmë të fokusuar