Pajisje

Si të përdorni filtra ​​në Google Meet


Shumica e aplikacioneve të njohura të thirrjeve me video kanë filtra, përfshirë Google Meet. Ne do t’ju tregojmë se si të mahnitni koleget tuaj në takimin e ardhshëm me këto efekte argëtuese.

Filtrat dhe maskat e Google Meet janë në dispozicion për iPhone, iPad dhe pajisjet Android. Ato janë në thelb të njëjtat efekte që janë në dispozicion në Google Duo.

Le të fillojmë

Së pari, do të duhet të jeni në një telefonatë me video në pajisjen tuaj iPhone, iPad ose Android. Mund ta filloni telefonatën vetë ose t’i bashkoheni një telefonate.

Aktualisht, nuk mund ta përdorni këtë veçori në versionin në internet të Google Meet.

Pasi të jeni në telefonatë, prekeni ikonën e efekteve.

Ekzistojnë disa kategori të ndryshme efektesh në pjesën e poshtme të ekranit. “Stilet” ndryshojnë ngjyrën dhe pamjen. Trokitni lehtë mbi opsionin “Filtrat”

Ka një grup te madh filtrash dhe maska për të zgjedhur. Disa vendosin gjëra në trupin tuaj, disa fshehin fytyrën, dhe disa fshehin gjithçka. Thjesht prekni një për ta parë.

Kur të gjeni një filtër që ju pëlqen, prekni ikonën “X” për të mbyllur efektet dhe për t’u kthyer në telefonatë.

Mund të kaloni lehtësisht midis këtyre efekteve ndërsa jeni në një telefonatë. Është kënaqësi të luash me këto filtra, veçanërisht nëse ke fëmijë që kanë probleme të qëndrojnë të interesuar.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore