Pajisje

Si të editoni foto në iPhone duke përdorur formulën e preferuar të TikTok  


Formula virale për editimin e fotove në iPhone nga TikTok e bën jetën të duket si një vend i mrekullueshëm. Përdoruesit e TikTok më në fund po përfitojnë nga tiparet e redaktimit të iOS me këtë “hack“, që është më pak një hak dhe më shumë një formulë per editim që luan me hijet, ngopjen dhe ngjyrën.  

Në një nga videot më të njohura që demonstrojnë këtë metodë, krijuesi i TikTok anaugazz u tregoi shikuesve rëndësinë e besimit të procesit. Videoja, e postuar të Premten, ka 12.5 milion shikime. Duke përdorur një selfieanaugazz ngriti ekspozimin dhe shkëlqimin e fotografisë. 

Pastaj, ajo rregulloi pikat kryesore të fotos, hijet, pikën e zezë, dridhjen, ngrohtësinë dhe ngjyrën për të arritur këtë pamje të përsosur. 

Këtu është formula e saktë që përdoret për të arritur këtë kryevepër: 

 • Exposure and brilliance to 100 
 • Highlights to -32   
 • Shadows to -26 
 • Lower the contrast to -30 
 • Brightness to -15 
 • Black point to 10 
 • Saturation to 10  
 • Vibrance to 8 
 • Warmth to 10 
 • Push the tint up to 29 
 • Up the sharpness to 14 
 • Definition feature to 23 
 • Finally, slide the exposure back down to 0 

 

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore