Aplikacione

Si të bëni që videot tuaja të marrin automatikisht të gjithë ekranin


A jeni të lodhur që gjithmonë duhet të klikoni një opsion për t’i bërë videot tuaja në ekran të plotë në aplikacionin Filma dhe TV? Nëse është kështu, bëjeni ekranin e plotë modalitetin e parazgjedhur në mënyrë që të gjitha videot tuaja të marrin automatikisht të gjithë ekranin. Ne do t’ju tregojmë se si.
Për të filluar, hapni aplikacionin ” Movies & TV” në kompjuterin tuaj Windows 10. Bëni këtë duke hapur menunë “Start”, duke kërkuar për “Movies & TV” dhe duke klikuar atë në rezultatet e kërkimit.
 
 
Në aplikacionin “Movies & TV“, në këndin e sipërm të djathtë, klikoni tre pikat.
Nga menyja me tre pika, zgjidhni “Cilësimet”.
 
Tani jeni në faqen e cilësimeve të aplikacionit tuaj. Këtu, në “Playback”, kaloni në opsionin “Gjithmonë filloni videot në ekran të plotë”.
Çdo video që hapni me aplikacionin “Movies & TV“” do të hapet me ekran të plotë si parazgjedhje. Shumë e dobishme!

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore